Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "L’altra guerra de successi贸" by Toni Aira Foix * Book PDF Kindle ePub Free

L’altra guerra de successi贸

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: L’altra guerra de successi贸
  • Author : Toni Aira Foix
  • Release Date : January 18, 2020
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 559 KB

Description

"Si el comunista Lev Trotski va teoritzar la “Revoluci贸 Permanent” i el periodista i assessor nord-americ脿 Sidney Blumenthal va inspirar-s’hi per parir el concepte de “Campanya Permanent”, a Catalunya, l’independentisme pol铆tic ha passat tot aix貌 per la batedora, per fer-ne una versi贸 de butxaca: la “Competici贸 Permanent” que fa d猫cades que enfronta el m贸n convergent i el m贸n republic脿 d’ERC. I tot a l’espera i coent un
desenlla莽 (via eleccions al Parlament) que ser脿 m茅s que aix貌 i que decantar脿 la lluita per l’hegemonia independentista que, no ens enganyem, 茅s una guerra aferrissada per l’hegemonia del mapa pol铆tic catal脿 en conjunt.
Per貌, a pams: primer la lluita 茅s pel lideratge. Ara la batalla 茅s per quedar primer en el camp independentista. I aquest desenlla莽 decantar脿 la guerra de fons: la de l’hegemonia de l’independentisme.
L’enfrontament fratricida que fa tant que protagonitzen convergents (post o no) i republicans ha impregnat tota la pol铆tica catalana i molt d’all貌 que l’ha descrit durants aquestes dues cr铆tiques d猫cades de segle XXI que ara comencem a deixar enrere. Potser seria hora que el sobiranisme pol铆tic tamb茅 super猫s aquesta era de l’enfrontament, com a m铆nim en els termes crispats que l’hem conegut. I aix貌 reclama d’un desenlla莽 que marqui un abans i un despr茅s clar."


Download Books "L’altra guerra de successi贸" PDF ePub Kindle